torsdag 4. desember 2008

Advent i Quiltegården

Quiltegårdens adventskalender...... Adventskalenderen vår kan friste med gode tilbud hver dag! Stikk innom eller ring oss. Idag 5.desember gir vi 10% avslag på Australske bøker!
Andre nyheter fra butikken:
Ullstoff i forskjellige farger fåes kjøpt i Quiltegården nå! Passer godt til bl.a applikasjon. (se bilde nedenunder)
Puten er fra den nye boken "JULE GLEDER". I denne kan du finne mange små og søte prosjekt til jul. Boken koster kr. 298,-
Vårt jule-bord:

Vi har nå fått inn mønstre fra en ny norsk designer som heter Bente Tufte. Hun har en koselig strek som man lett blir glad i, og hun elsker japanske stoff(!), -som undertegnede:)Mange av dere kjenner henne sikkert igjennom kursvirksomhet også. Vi har hatt gleden av å ha henne som kursholder i butikken flere ganger, og det vil også bli muligheter til å treffe henne hos oss i 2009.
Mønsteret på denne pepperkakequilten med applikasjoner og brodering, kan du få kjøpt hos oss for kr. 98,-
"Ååå, denne var også fin..."- kjempe søt løper med applikerte hus. En flott gave ide:)

Vi fikk noen nydelige japanske "vinter" stoff i butikken sist uke; med motiver av små hus, greiner, blad, og trær. Disse passer perfekt til Bente's løper med hus! -eller til et slumreteppe til en du har kjær....


*********************************** ******************************************************************
Nytt familie medlem...?
Mandag morgen, da jeg var på vei ut døra, dukket det opp en flott liten kar i hagen vår...-Vi kan vel si at brødskalker, salatblad og gulerøtter har fått ben å gå på hjemme hos oss:)
Vi håper noen savner ham, og er på utkikk,- hvis ikke, får han feire jul hos oss:) -noe jentene mine slettes ikke har noe imot!
Advents hilsen fra
Siw

1 kommentar:

quiltemor sa...

Å så koselig med julekalender. Da titter jeg innom til uka og gleder meg til Trondheimstur