tirsdag 27. mars 2012

Vår store kurshelg nærmer seg….

Førstkommende fredag lander Gail & Helen på Værnes… Fra +20grader (minst!) med sol i Tønsberg hos Åsne (Quiltefryd), til kanskje +6 og regn /sludd i Trondheim, er kontrastene i vårt langstrakte land, veldig store… Det er 2 forskjellige årstider! Det får vi ikke gjort så mye med, men jeg håper mange dukker opp på foredrag fredag kveld kl. 19 på Heimdal (sanitetens hus), og gir de en varm velkomst!! Vi åpner dørene kl. 18.00. Quiltegården avd. Heimdal vil være åpen denne dagen fra kl. 10-19.00

Gail & Helen gleder seg veldig til å komme hit til Trondheim. De har mange kunder her som er veldig glade i deres design. De signerer gjerne mønster, og synes det er veldig spennende å se på quilter, vesker etc dere lager. Ta med deg noe til show & tell! Husk fotoapparat!!

Pris kr. 100,- (inkluderer kaffe/te +nybakt & en liten overraskelse!!)

Det vil bli quiltecafe i Dronningensgate 23 fra kl. 12-16 fredag. Da vil du få mulighet til å treffe de australske designerne i butikken. Merete Ellingsen kommer også, og tar gjerne imot tepper til quilting på longarm. Velkommen til oss!!

4 kommentarer:

May Britt sa...

Gled dere. Vi har hatt to superflotte dager med Gail og Helen i Tønsberg.

Liven sa...

Gleder meg:-) og vil ikke gå glipp av noen ting!!- full pakke fra fredag til søndag.

Laila sa...

Hei. Dette må dere få med dere. Akkurat hjemm fra Tønsberg og koselig kurs med supre australske damer. Gal og Helen er alle tiders. Løp og møt dem :-)

Laila sa...

...... Automatisk retning er " gøy" ....Gail og Helen. :-))