mandag 1. november 2010

QUILTEPAKKE–hva betyr det?

Quiltegården har fremforhandlet en avtale med Merete Ellingsen om rabattert quilting av noen tepper med heldekkende mønster.

For de teppene vi har avtale om vil det bli oppgitt pris på “Quiltepakker” inkl. bakstykke, angitt vatt og tråd – eller bare for quilting og tråd (da må vatt og bakstykke sendes med)

image

Merete driver som profesjonell quilter fra sitt hjem på Frogner nord for Oslo.  Da hun har sine familierøtter i Trondheim er hun ofte i byen, og hun benytter da muligheten til å hente tepper som skal quiltes og levere ferdigquiltede tepper.

Quiltegården tar imot tepper som ønskes quiltet og om nødvendig besørger felles avsending av flere topper samtidig dersom innlevering ikke faller sammen med Meretes besøk i byen.

Merete quilter teppene raskt, som regel får du dem i retur i løpet av max 1-2 uker.

Ønsker du å se hva Merete har gjort hittil så anbefaler vi å titte innom hennes bilder på  Flicr og hennes blog som står på blogg-lista til høyre.

Merete har opplyst at hun svarer gjerne på henvendelser fra de som ønsker å få sine arbeider profesjonelt quiltet – enten det gjelder våre Quiltepakker eller annen quilting.

Kontaktopplysninger er oppgitt på www.sy.no

Ingen kommentarer: