torsdag 1. mars 2012

Stoff og garn....


Ja, nå er årets julestoff bestilt.... ! Ja, det er faktisk sånn det er. Vi må planlegge godt og de fleste av stoffene vi selger, bestilles minst 6 mnd før de kommer i butikken. Derfor er det ofte helt umulig å etterbestille stoff som vi allerede har i butikken. (Unntatt basic stoff.) Dette kan igjen føre til at dere som kunder også blir tvunget til å planlegge større prosjekter godt, slik at det ikke blir kjøpt for lite av ”viktige” stoff (f.eks fyllmasse, bakgrunns stoff og rammer). Så spør oss gjerne når du kjøper stoff du skal bruke i større prosjekt, om det kan skaffes mer, eller hvis du er usikker på hvor mye du trenger, så hjelper vi degJ.
Jeg håper dere fortsetter å sy lappeteknikk. Det er så utrolig spennende å være med på prosessen når kunden kommer på besøk hos oss og trenger råd og veiledning, - uansett nye, gamle, store eller små prosjekt. Det er veldig lærerikt og givende for oss. Som dere vet, har Quiltegården hatt 2 store satsninger høsten 2011. Ny butikk på Heimdal og garnstue i Dronningens gate. Det har vært veldig spennende og utrolig utfordrende. Jeg er så glad for mottagelsen dere har gitt oss på Heimdal, og setter stor pris på interessen dere har vist vedrørende butikken. Det er så hyggelig for oss å se at dere møter opp på quiltecafe og kurs. Det gir oss mye inspirasjon tilbake. Tusen takk til dere alle!
Garnstua vår begynner å bli kjent rundt omkring, men det er en lang vei å gå for å komme inn på markedet blant de store. Quiltegården vil bruke dette året på å markedsføre garnstua og Rowan garn. Det er kommet inn mye nytt til våren nå, og jeg er spent på tiden fremover...
Fra skrivende stund, vil vi i butikkene jobbe beinhardt frem imot mars måned. Da er det spesielt 2 helger vi har fokus på. Den ene er årsmøte helgen til NQF i Bergen (16.-18.mars), og den andre er kurshelg med Gail Pan fra ”Gail Pan designs”, og Helen Stubbings fra ”Hugs’n kisses”. De kommer til oss 30.mars og skal være i Trondheim palmehelgen! Dette blir spennende..... Jeg håper dere kommer og deler en koselig og inspirerende helg med oss!

Ingen kommentarer: