onsdag 16. mai 2012

Informasjon til alle våre kunder

skann0002

 

skann0001

5 kommentarer:

Astrid sin sa...

NEI, NEI, NEI, NEI, NEI!
Det var årets dårligste nyhet på quiltefronten! Ingen sjanse for at du ombestemmer deg? Så synd å miste en sånn fin butikk. Vi hadde jo endelig senket skuldrene og gledet oss over den fine, nye butikken etter at Inger E. hadde gitt oss oppsigelsen sin. Håper dette ikke er slutten på quiltebutikk og miljø på Heimdal.

sisselso sa...

Nei dette var dumt! Særlig siden sortimentet her er litt anderledes enn i byen,ja ja så får en vel handle mer på nett da....for vi slutter ikke å sy vettu astrid! :-)

Ann-Mari sa...

Noen ganger må man ta vanskelige og upopulære valg. Livets realiteter det!
Norske kvinner er heldige som kan velge akkurat som de vil, både når det gjelder familie, yrkesvalg og fritidsaktiviteter. Dette skal vi verdsette og respektere.
Husk alle sy-og strikkedamer på Heimdal at byen ligger bare en liten busstur unna.
Jeg er 100 % sikker på at quilte- og strikkekafè hos Siw i byen blir minst like morro som hos Sølvi, Berit og Vigdis på Heimdal.
Jeg ønsker Sølvi hjertelig til lykke med barnebarnet som kommer snart.
Og Siw, butikken i byen vil bli skittbra, som om den ikke er det allerede!!!

Ragnhild sa...

Triste nyheter..men forstår.. Vil fortsatt handle hos Quiltegården. Lykke til videre Siw .. Sølvi, Berit og Vigdis har gjort en kjempejobb..

kate sa...

Veldig synd, men nå har jeg jo flyttet til en plass det går buss, så da kan det jo lett bli byturer også. Takk for at du prøvde, har hatt mange trivelige torsdager på Heimdal.