mandag 18. juni 2012

Pakket og klart til en kreativ sommerferie…

DSCF5604

Mange av oss starter med å pakke sy- eller strikketøy til ferien når kofferten skal gjøres klar før avreise. –“For man må ikke under noen omstendigheter reise på ferie uten å ha med håndarbeide!!” Ofte pakker man ned litt for mye, men som mange av oss er enige om, er det bedre å ha for mye med enn for lite,- for ellers kan det blir krise…!

DSCF5607Det er mange små ting og hjelpemidler man skal huske på, også til håndsøm. Vi har nå laget feriekofferten (sy-kofferten) klar for deg! Ryddig og grei med mange fine lommer, og glidelås som lukker den godt. Den har alt du trenger til en koselig håndarbeidsstund uansett hvor du er. Den er også flott som håndbagasje i bil , båt, eller tog. Skal du med fly, må du ta ut kniven dersom du skal ha den med ombord som håndbagasje. Denne store mappen inneholder følgende:

Rund roterende skjæreplate, liten kniv (28mm Olfa), god arbeidsplate, nålepute, limpenn m/refill, trådkutter, supre broderinåler til stitchery eller applikasjon, tynne nåler til søm over pappirmaler etc (sue daley), målbånd med inch & cm (3m), roxanne lim,tråd, samt materialpakke til løper med dekor av røde/hvite blomster sydd med pappmaler (2 str.) og enkel beskrivelse. Du kan se litt av modellen på bilde over. Materialpakken inkluderer stoff til blomstene, lukkekant, lin/bom stoff til bakgrunn, bånd, vatt og bakstykke. Pappmalene følger også med. Verdien på denne innholdsrike sykofferten/mappen er på ca. 2100,- kr, men vi har nå sommertilbud på denne pakken til kr. 1650,-

Ønsker du kun å kjøpe symappen uten innhold, koster denne kr.480,-. Denne finnes kun i sort. Porto kommer i tillegg.DSCF5608Ta gjerne kontakt på mail vedrørende bestilling eller spørsmål. siw@quiltegaarden.com.

Jeg vil ønske alle våre kunder en riktig god sommer! Håper vi sees iløpet av sommeren også: )

Siw

1 kommentar:

Linda sa...

Hei:) jeg hadde mitt første besøk i butikken din i dag og det var sååå koselig:) God hjelp fikk jeg også:) jeg har skrevet om butikken din på Strikkesiden på FB,tror du får noen garngale damer på besøk snart;))