mandag 7. januar 2013

Godt Nyttår!

Vi ønsker alle våre kunder et riktig godt nyttår! Vi håper vi kan bidra med inspirasjon til mange gode timer foran symaskin, og til håndarbeide iår.

Vi går en travel tid imøte med små og store kurs, samt norsk quiltetreff med Norsk Quilteforbund i Sarpsborg. Vi har to store kurshelger før sommeren. Annaka er først ut; 9-10.februar kommer hun til Trondheim og skal holde kurs med linjalen Lazy Angle. 18. April får vi besøk fra Australia! Sue Daley kommer og skal være her noen dager. Hun vil vise oss mange gode teknikker rundt håndsøm over pappmaler. Kurskatalogen er underveis om ikke lenge, og vil bli lagt ut her på bloggen. Mange nyheter innen mønster, bøker, garn og selvfølgelig stoff, vil komme jevnlig inn til butikken. Så følg med oss her eller stikk innom butikken :)

Vi har dessuten satt oss noen nye mål for 2013… Vi ønsker å bli mere aktiv på bloggen vår. Jeg ser det er mange som følger med oss her, så vi skal bli flinkere til å oppdatere med nyheter. Vi lover også å bli raskere med utsendelse av ordrer. Det har vært litt for mange baller i luften i 2012 med bl.a nedleggelse av avdelingen vår på Heimdal, og det har desverre gått utover servicen vår. Vi ønsker å jobbe hardt for å yte god service, og passe på at alle kundene våre er fornøyde. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på mail og telefon!

Ønsker alle en god og inspirerende vinter!

-Siw

 

Ingen kommentarer: