torsdag 13. juni 2013

Vi selger ut Bernina symaskiner til sterkt reduserte priser!

Quiltegården ønsker ikke lenger å forhandle symaskiner, og selger derfor ut våre siste maskiner på tilbud. Vi vil prioriterer tiden vår på lappeteknikk, strikking/garn, kursvirksomhet og messer. Undertegnede innser at å jobbe med symaskiner krever en god del tid og stadig oppdatering av kunnskap på dette området. Vi er veldig godt fornøyd med Bernina symaskiner og vil fortsette å sy på disse. De har en utrolig god kvalitet.

Her i Trondheim forhandler også Trondheim sysenter i Sandgata, Bernina og Bernette. De tar service på alle typer maskiner.

Vi ønsker å selge ut følgende modeller:

1 stk Bernina Aurora quilter’s edition 440. Veil.pris kr. 19.995,-TILBUDSPRIS kr. 14.995,- (du sparer 5000,-kr!)Denne maskinen er laget for quiltere. Den har ALT en quilter trenger i en symaskin. Den har inkludert BSR-fot,- stingregulator: Dvs. når du maskinquilter /frihåndsquilter, hjelper den deg med å få gjevne fine quiltesting.

Det følger også med inch-labb (1/4”), overtransportør + kneløfter, metallspoler /spolhus, mye mer. Den har ca.180 sømmer (inkludert applikasjonssøm og flere gode sømmer til quilting), samt 3 alfabet. Godt lys og nåltreder har den også:) Hvis du ønsker broderienhet til denne, fåes det kjøpt til. Et flott lite utstyrsskap til labber og spoler, og veske følger med.DSCF6648

1 stk Bernina 550QE Veil.pris kr. 19.995,- TILBUDSPRIS kr. 16.995,- (du sparer 3.000,-kr!) Dette er en nyere utgave av Aurora QE440, og har et nytt og lekkert design. Sømmer og utstyr er det samme som hos 440.  Ønsker du å lese mer om denne modellen, følg denne linken: http://www.bernina.com/de/Resources/bernina-products/machines/5-series/PDF/Bernina_B530-B550_EN

Tilslutt har vi et par enklere modeller fra Bernina:

1 stk Activa 210 Veil.pris kr. 6.995,- TILBUDSPRIS kr. 4.995,- (du sparer 2.000,-kr!) Dette er en god modell for deg som ønsker en solid og enkel maskin med kun de viktigste funksjonene. Denne har ikke applikasjonssøm, men kan ellers brukes til det meste! Vi har solgt en del av denne typen til skoler fordi den er så enkel å bruke og klarer tøffe jobber! Den har også nåltreder, og godt lys.

1 stk Bernette H70 Veil.pris kr. 4995,- TILBUDSPRIS  kr.2.995,- (du sparer 2.000,-kr!) Dette er en billig, men god maskin. Passer til den som ikke syr så mye, eller en fin modell som “min første symaskin”, og kanskje som en flott konfirmasjonsgave.

Dersom du ikke bor i nærheten av oss, sender vi symaskiner i posten i originalemballasje. Det går fint.

Ta kontakt på tlf. 73529808 eller e-mail siw@quiltegaarden.com dersom du er interessert.

-Siw

 

Ingen kommentarer: