torsdag 15. november 2007

Quiltegården har fått blogg!!


På quiltecafeen i butikken idag har jeg fått opprettet blogg god hjelp av Sølvi Alfnes!
Disse bildene ble tatt på åpningsdagen fredag 13. April 2007 i de nye lokalene våre i Dronningens gate 23. Her er undertegnede sammen med en av mine to kjære kollegaer og venninder, Inger Marie Ekkerhaugen.
Jeg skal få lagt inn nyere etterhvert som viser litt mer av butikken slik den har blitt i løpet av det halve året vi har vært her:)
I Oktober fikk vi besøk av en av Australias største designere, Leanne Beasley. (Kjent for bl.a månedsblokken "Leannes House". Vi hadde en utrolig flott uke sammen med henne og ektemannen Rohan. Leanne holdt foredrag i Asker og Trondheim, og kurs i Trysil! Det ble mange koselige møter med quiltere fra hele Norge og noen ivrige damer fra Sverige! Leanne hadde med seg mange flotte tepper, ideer og inspirasjon i kofferten som hun med glede delte med oss alle sammen. Hun er en utrolig flott designer og har en engel's persolighet. Vi ble veldig glade i henne, og føler oss svært priviligerte som har fått lov til å bli kjent med henne:) Nå venter vi med spenning på den nye BOM'en hennes "Butterfly Garden" som er et nydelig teppet med sommerfugler og blomster..... Vi vil ta den inn i butikken så snart mønsteret er klart.

Dette bildet er tatt under foredraget med Leanne i Trondheim. Som man kan se her, sendte Leanne rundt quiltene sine slik at vi fikk se, studere, ta på og beundre det flotte arbeidet...
Over viser Leanne frem en av sine utrolig flotte journaler. I disse hadde hun stoff-prøver, garn, bilder, tegninger, ideer mm. til prosjektene sine. Mange ble svært inspirert av disse.....
Vi har vært så heldig å få låne 3 quilter av Leanne; deriblant "Leannes House" og "Journey of a quilter". Til den siste har vi også journalen. Den er virkelig verdt å ta en kikk på.. Vi vil ha den i butikken i noen måneder til:)
På bilde over, ser du undertegnede, Leanne og Bente fra Lille stasjon (Lier og Elverum) som var vår samarbeidspartner under Leannes Norges besøk.
Jeg vil legge inn flere bilder fra besøket til Leanne etterhvert.

4 kommentarer:

Sølvis blog sa...

Gratulerer med blogg Siw! Gleder meg til å følge med framover. Sølvi

Sølvis blog sa...

Koselige stitcherier du har fått inn, men det går dessverre ikke an å legge inn kommentarer under det nyeste inlegget ditt... ser ut som du har fått slått av kommentarmuligheten, og det er jo synd.
Flotte "australiabilder" også

Anonym sa...

Gratulerer med bloggen Siw! Dette blir spennende, skal følge med!
Britt

Litamora's Quilt & Design sa...

Herlig at du også har kommet til Blogg-land! Blir spennende å følge med:-) Godt nyttår forresten.
Klæm Laila