fredag 13. januar 2012

Quiltecafe 2012

Vi ønsker alle våre kunder et riktig godt nyttår, og vi håper dere fortsetter å sy lappeteknikk også i 2012! Det er så utrolig spennende å være med på prosessen når dere kommer på besøk i butikken og trenger råd og veiledning, - uansett nye, gamle, store eller små prosjekt. Det er veldig lærerikt og givende for oss.

Undertegnede jobber i disse dager febrilsk med å få ferdig kurskatalogen for vinteren /våren 2012. Det ser ut til at denne vinteren vil gå utrolig fort…. Vi har begynt forberedelsene til NQF’s årsmøte, samt den store kurshelgen med Gail & Helen i mars. Jeg vil takke for kjemperespons fra dere til dette kurset!! Kjempeartig at så mange har lyst til å komme på kurs hos oss!

Med disse to store begivenhetene foran oss, gir det liten tid til overs for planlegging av andre kurshelger. Vi satser derfor på flere små kurs og workshop, samt quiltecafe. Kurskatalogen vil legges ut på bloggen neste uke.

Vår første quiltecafe blir i quiltebutikken på Heimdal. Dato: 19.januar kl. 11-14. Det blir demo av krympestoff, og etter ønske fra kunder vil vi også vise hvordan man lett kan lage pynteknapper av “linser” trekt med stoff. (Dette er bl.a gjort på AnnAka’s teppe “Glædelig jul”). Har du slikt prosjekt liggende, ta det med! Du kan gjerne ta med annet håndarbeide på quiltecafeen også. Vi serverer kaffe/te med noe attåt.

Hjertelig velkommen til sosialt samvær og kreative timer!

skann0054

Nå er Quiltmania Special winter kommet. Litt forsinket, men vi har det endelig i butikken!

Ta kontakt hvis du ønsker bladet tilsendt.

siw@quiltegaarden.com

Ha en fin helg, og en fin fredag 13.

klem Siw

 

Ingen kommentarer: