mandag 15. oktober 2012

Foredrag og Quiltecafé i butikken denne uka!

Denne uka skjer det mye i Quiltegården! Undertegnede skal også ut å reise som nevnt tidligere, men det hindrer oss ikke i å arrangere andre ting. Dette takket være min gode medhjelper i butikken Inger Marie. Hun bretter opp ermene og har virkelig en “stå på” vilje av det skjeldne:) Jeg er veldig takknemlig for at jeg har henne!!

Vi starter med Quiltecafé/strikkecafé torsdag 18.oktober kl. 13-17.  Vi ønsker også å vise frem nyheter som er kommet inn de siste ukene. Ny Tildabok, nye strikkebøker, nye stoff /mønstre! Vi serverer kaffe/te & noe å bite i:) Pris kr.40,-

Fredag 19.oktober kl.18.30, (vi holder åpen butikk fra kl. 10-21.00 denne dagen!!), er det klart for foredrag med Ann Mari Duffy; vår nye kursholder i Quiltegården. Dette er virkelig verdt å få med seg! Ann Mari ønsker å dele sitt quilteliv med oss;  fortelle litt om sine tepper /modeller. Hun har en forkjærlighet for gamle antikke quilter, reprostoff, alt som har med håndsøm å gjøre; være seg quilting, søm over papp eller applikasjonsteknikker. Ann Mari er utrolig dyktig, og vi er svært stolte av å ønske henne velkommen som vår nye kursholder. Førstkommende lørdag vil hun holde kurs i håndsøm /applikasjonsteknikken “nål-snu” mm, og siden dette kurset (Floral Beauty) er så populært, har vi satt opp det samme også på søndag 21.oktober. Er du interessert i en plass, bør du bestemme deg fort!

Ann Mari Duffyclip_image002[15]

                                                         Modell til kurset “Floral Beauty”

Merete Ellingsen vil være til stede i butikken denne fredagen. Hun tar imot tepper til quilting og slår av en quilteprat med kundene våre:)

Inngang til foredrag kr.50,- (inklusiv kaffe/te & “noe attåt”)

Vi ønsker alle en kreativ høst hos oss i Quiltegården!

Siw

1 kommentar:

Kate sa...

Nydelig teppe. Er det mønster å få kjøpt ?
Skulle gjerne vært på kurset :-)