onsdag 14. november 2012

Adventskalender til en quilter….

DSCF5741

Årets adventskalender er nå pakket ferdig og lagt ut for salg i butikken! Innholdet iår er mye stoff (30cm biter), tilbehør, og litt inspirasjon…. Verdi på kalenderen er kr.2.800,- men vi selger den til kr 1.100,-. Vi har begrenset antall, så her er det “først til mølla” som gjelder!

Vi sender også i posten for dere som ikke kan hente her hos oss. Ta kontakt på tlf. 73529808  eller mail siw@quiltegaarden.com  

Viser noen stemningsbilder fra butikken vår.

DSCF5749

Jul er selvfølgelig tema for tiden. Vi har fremdeles igjen noen av julestoffene til Lynette Anderson. Hvis du er på jakt etter noen, er det bare å ringe oss! Juleboken til Lynette er også kommet inn igjen. Mye god ispirasjon å finne her….

DSCF5744

Tilda har kommet med ny bok “Vintereventyr”. Dette er en av de beste på lenge… Tema er som tittelen sier; Eventyr! Her er en liten modell sydd fra boken: En liten søt teskje-kjærring!

DSCF5747

Ønsker å vise dere litt fra strikkekroken også. Her er det kommet mange nye bøker! “Julestrømper” er en av de gode…

 DSCF5748DSCF5752

Strikk en musefamile til jul! –eller en snømannfamilie…DSCF5751

Vi selger materialpakker til disse! …+ mange flere strikkemodeller! Har du lyst til å se utvalget vårt, er det bare å stikke innom i Dronningensgate 23 eller treffe oss på norges varemesse Lillestrøm under Juleexpo /sy-og hobbymessen 30.nov-2.des. Vi stiller med stand og har med oss garn, stoff, bøker, mønstre og mye mer til både quiltere og strikkere!!! Håper vi treffes der!! http://www.messe.no/juleexpo/

 

Ingen kommentarer: