torsdag 16. mai 2013

Vi feirer våren!

Endelig viser graderstokken 2siffret tall i + her i Trondheim! Dette har vi ventet på.! I tillegg meldes det om knallvær på 17.mai og i Pinsa. (Kan ikke huske sist gang vi hadde det…) Men nå har jeg lyst til å vise dere noen flotte prosjekt og inspirere dere litt….

Under ser dere et nydelig lite teppe som Ann (Annaka) har sydd. Mønsteret er fra Rabbits haven. Noen av dere så modellen på standen vår under norsk quiltetreff i Bergen i fjor. Vi fikk mange bestillinger på dette mønsteret, men designer hadde desverre tatt dette ut av sortimentet og vi kunne ikke levere til kundene våre. Etter mange henvendelser fra undertegnede og mange andre kunder, kom det nå endelig tilbake igjen på markedet. Ann har sydd en nydelig utgave av dette, og komponert en vakker ramme ved hjelp av små dresdenplates som gjør hele bildet, synes jeg! Hun har samme type ramme på en pute på det siste mønsteret sitt “Forglem meg ei” (se forrige blogginnlegg.) Merete Ellingsen har maskinquiltet teppet.

DSCF6589

Vi selger selvfølgelig mønster til dette, og kan lage en stoffpakke om du ønsker. Bakgrunn til broderiet er halvlin. Som man kan se, er det mye brodering på bildet, så dette er fint å ta med seg på sommerferie:)

Ønsker du et større prosjekt, kanskje et sengeteppe med søte applikasjoner, kan dette teppe; “Fairy tales” være noe….

DSCF6592

Mitt stoff-/fargevalg avviker en del fra originalen fra kids Quilts, men jeg ønsket å få frem de flotte applikerte blokkene bedre.. Vi har desverre ikke materialpakker med “mine” stoff igjen, men kan gjerne sette sammen noen slik at det er i samme stil og farger som dette, hvis ønskelig. Pris på mønster er kr. 359,-

DSCF6593

Nytt blad fra Quiltmania er også kommet inn. Dette er virkelig et flott nummer som inneholder flere modeller i nydelige stoff /farger…

DSCF6595

Jeg er blitt veldig glad i reprostoff og gamle blokker /mønster i løpet av dette siste året. Bådet blad fra Quiltmania og flere bøker vi har fått inn i butikken denne tiden, har vært preget av nettopp denne stilen. En rykende fersk bok jeg ønsker å anbefale deg som er hekta på samme greia som meg, er “Primarily Quilts” av Di Ford. Ååå for en bok! Se bilde under…

Vi har også et utrolig godt utvalg av reprostoff i butikken nå. Ønsker du tilsendt en stoffpakke med repro’er, er det bare å sende oss en mail eller ringe på tlf. 73529808, så hjelper vi deg gjerne.

DSCF6598

Her ser du et lite utvalg i blå, brun, beige…

DSCF6597

2 nye mønster fra Irene Blanck er også på plass. “Message in a bottle” & “Tulipa”. Kjempeflotte tepper!!! Disse prosjektene passer godt til deg som er glad i håndsøm og needleturn.

 DSCF6599

DSCF6601

Mønsteret “Square dance” fra Sue Daley, er kommet inn igjen. Under ser dere Sølvi’s flotte modell….DSCF6591

Jeg vil ønske alle sammen en flott 17. mai feiring, og en riktig god pinse. Butikken vil være åpen på lørdag (pinseaften) kl.10-13. Velkommen!

-Siw

1 kommentar:

Pia sa...

Heisann :-)
Har dere flere mønster av den fra Rabbits Haven som Ann har laget rammen til?
Jeg er veldig interessert i mønster :-)